Якщо ти усвідомлюєш свою відповідальність та необхідність здійснення контролю за витрачанням бюджетних коштів!

Якщо ти прагнеш долучитися до створення практики прозорості та підзвітності діяльності органів влади!

Якщо ти потребуєш набуття відповідних навиків, отримання методичних рекомендацій та практичних кейсів – чекаємо на твою заявку в Школі Громадських Аудиторів.

«Школа громадських аудиторів» є унікальним освітнім проектом, який дає теоретичне розуміння та обґрунтування принципів функціонування бюджетних процесів в Україні, проведення державних закупівель, а також практичні навики та методичні рекомендації щодо організації та проведення громадського моніторингу на місцевому рівні. Центр Політичних Студій та Аналітики проводить освітні заходи за спеціально розробленою методикою.
Оскільки, експерти ЦПСА систематично займаються громадським моніторингом державних закупівель, учасники матимуть можливість отримати практичні знання та навики щодо методики ведення моніторингу, «читання» місцевих бюджетів, організації медіа-кампанії щодо популяризації та донесення результатів дослідження як громадянам так і органам влади, оскарження неправомірних дій державних службовців тощо.

Семінар для представників Центральної України (Вінницька, Житомирська, Київська, Черкаська, Чернігівська, Хмельницька області та м. Київ) відбудеться 19-21 квітня у м. Вінниця.

Участь в заході можуть взяти молоді люди віком від 20 до 30 років, які мають досвід громадської діяльності, журналістики, роботи в органах місцевого самоврядування чи роботи в органах державної влади. Участь в школі є безкоштовною. Проживання, харчування та роздаткові матеріали здійснюються коштом організаторів.

Для участі в семінарі необхідно надіслати резюме, анкету, що додаються та мотиваційного листа на адресу tender@eidos.org.ua до 9 квітня включно.

Проект реалізується Центром Політичних Студій та Аналітики за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Науманна “За свободу”.

Показати кнопки
Сховати кнопки