З 5 квітня 2016 року Центр політичних студій та аналітики стає Центром «Ейдос». Організація бере нову назву, логотип та візуальний стиль щоб підкреслити внутрішню сутність та динаміку Центру.

.kjvmgsdvklsd

За вісім років історії ми реалізували близько сотні проектів, а з двох працівників штат Центру зріс до майже двох десятків. Ми суттєво розширили напрямки діяльності і розширили свою регіональну мережу практично на всю Україну. Принципово змінилися як сфери, так і масштаби проектів.

У 2015 році ми зрозуміли, що наші назва, лого та візуальні елементи більше не передають сутність Центру і потребують вдосконалення у відповідності до нашого нового образу. Після довгих стратегувань ми знайшли назву та візуальні образи, які резонують з тим, що ми робимо сьогодні.

З 5 квітня 2016 року Центр політичних студій та аналітики стає Центром «Ейдос». Протягом наступного року організація носитиме перехідну назву «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос». При цьому зміна оболонки несе за собою співрозмірні внутрішні зміни у організації – ми докладаємо усіх зусиль, щоб продемонструвати партнерам та активістам аналогічний стрибок у якості наших проектів та робочих процесів.

«Ейдос» – це поняття з давньогрецької філософії. Платон вважав, що окремо від земного світу існує світ ейдосів, ідей, у якому для кожної недосконалої  земної речі існує ідеальний ейдос цієї речі, який слугує прообразом для усіх земних відповідників. Ейдоси – це ідеальні речі та процеси, такі, якими вони мали би бути.

Ми – команда ідеалістів, які працюють на впровадження позитивних змін у країні. У наших головах так само живуть ідеї та мрії про успішну та щасливу Україну і ми докладаємо усіх своїх зусиль для того, щоб ці ідеї стали якомога ближчими до реальності.

Ми гарантуємо, що наші підходи та стандарти роботи залишаться на тому ж рівні і будуть лише покращуватись. Експерти центру і надалі працюватимуть над втіленням ідей, які змінюють країну.

Слідкуйте за новинами Центру «Ейдос» на офіційному сайті www.eidos.org.ua та у соціальних мережах www.facebook.com/EidosUa/ , www.twitter.com/EidosUa

Показати кнопки
Сховати кнопки