Завершилася школа підприємництва для молоді «Бізнес-хвиля». Під час триденного модулю 24 учасники віком 16-20 років зі всієї України пройшли акселераційну програму, де мали можливість представити свої напрацювання та отримати зворотній зв’язок від досвідчених менторів.

Команди учасників програми представили дуже різні проекти: соціальне підприємництво, продаж вишиванок від бабусь із Радехова Львівської області, ревіталізації простору – Dim Narodowy – в Хмельницькій області та перетворення його на культурний центр і коворкінг та інші. Всі учасники мали змогу перевірити свою ідею, зрозуміти, які напрямки потребують інновацій, де шукати партнерів та фінансову підтримку. Сміливі проекти отримали необхідний поштовх, учасники пропрацювали слабкі місця, перетворивши їх в простір для розвитку.

Всі учасники протягом двох днів активно працювали з менторами, успішними підприємцями-практиками із різних сфер. Вони надали цінні поради для реалізації бізнес-проектів.

Одним із важливих моментів під час школи «Бізнес-хвиля» стало формування спільноти молодих людей, які готові до розвитку бізнес-проектів, кооперації та здорової конкуренції.

І на завершення кілька відгуків від наших учасників. 

Школа проводилась Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» в партнерстві з Центром підприємництва УКУ в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Анастасія Голуб, 
менеджер з комунікацій Центру “Ейдос”

Показати кнопки
Сховати кнопки