Ми створили гру, яка допоможе подолати корупцію!

«Антикорупційна мафія» – модель боротьби групи корупціонерів проти неорганізованої більшості суспільства за контроль над спільним ресурсом – бюджетом міста. Гра навчає працювати в команді, аргументувати власну позицію, критично мислити та приймати рішення.

Аби в «мафію» змогли пограти молоді люди з усіх куточків України, ми розшукуємо амбасадорів, які стануть менторами для юних гравців!

Наш ідеальний кандидат:

🔸 знається на молодіжній сфері;

🔸 працює у молодіжному центрі або має доступ до приміщення;

🔸 знайомий з практиками боротьби з корупцією в органах влади;

🔸 має змогу та бажання провести щонайменше 10 ігор для 10-12 учасників протягом літа 2021 з дотриманням карантинних норм.

Впізнали себе? Чекаємо вашу анкету до 10 травня, 23:59.

Відібрані кандидати пройдуть навчання у Києві, а потім у своєму місті організують клуб «Антикорупційної мафії» при Молодіжному центрі. Кожен амбасадор отримає стартовий пакет, який, крім гри, містить роздаткові та методичні матеріали, брендовану футболку для ведучого та пов’язки на очі для учасників.

Конкурс проводиться Центром «Ейдос» у партнерстві із Всеукраїнським молодіжним центром в рамках проєкту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Із нетерпінням чекаємо на ваші анкети!
Будемо також вдячні за поширення можливості серед друзів!

 

Показати кнопки
Сховати кнопки