Спеціально для представників аграрної сфери 26 травня 2023 року відбудеться фаховий семінар з кращими експертами України на тему «Провідні технології агробізнесу». ⛳️
На заході Ви ознайомитеся з сучасними інноваційними  технологіями  та секретами захисту і догляду за рослинами, отримаєте поради від фахівців у галузі рослинництва, поділитеся власним досвідом, а також матимете можливість взяти участь у дискусії про спільні шляхи розвитку агробізнесу та сучасної агроосвіти.

Запрошуємо аграріїв, які займаються рослинництвом, представників малого та середнього бізнесу, науковців, студентів та всіх охочих, хто цікавиться професійним і любительським вирощуванням  сільськогосподарських культур. 🌻

З учасниками семінару працюватимуть лектори, які мають багаторічний практичний досвід у сфері розробок, досліджень і застосування інноваційних технологій в рослинництві:
🏑 Олександр Хмелюк, керівник Агродепартаменту LNZ-Group, кандидат сільськогосподарських наук
🏑 Олександр Ростоцький, головний агроном БТУ-Центр
🏑 Віталій Лапчинський,  в.о. декана факультету Агротехнологій і природокористування ЗВО ПДУ, кандидат сільськогосподарських наук, доцент.

Щоб взяти участь у заході, заповніть реєстраційну форму:
https://forms.gle/H8iMsdzqFmSkXa3HA

Захід організовано в рамках проєкту «Сприяння економічному зростанню в Кам’янець-Подільській громаді», що фінансується за кошти Європейського Союзу (ЄС) в рамках програми «Мери за економічне зростання» та реалізовується Центром «ЕЙДОС» у співпраці з Кам’янець-Подільською міською радою.

Показати кнопки
Сховати кнопки