У суботу, 4 грудня, молодь із усієї країни зустрілась в університеті ім. Тараса Шевченка, аби взяти участь у найбільших антикорупційних дебатах! Протягом цілого дня дівчата та хлопці вчились відстоювати свою точку зору, заглиблювались у тему протидії корупції та запалювали аудиторії своїми виступами!

Учасники змагались парами, утворюючи команди. Грали на різних позиціях: уряду чи опозиції. Усі пройшли три раунди дебатів, і учасники з найвищими балами зустрілися у фінальному раунді. Професійні судді із Федерація дебатів України на чолі з Антон Євтушок, віце-презинетом ФДУ із розвитку регіонів, надавали конструктивний зворотній зв’язок.

За результатами дебатів фіналістами стали: Роман Філіпішин, Антоніна Лещинська, Віктор Бужора, Аліна Кубрак, Орест Глінка та Іванна Співаченко. 🥇 Перемогу отримали Віталій Мамець та Володимир Федорець. 🏆 Титул топ-спікера здобула Антоніна Лещинська. Вітаємо!

Захід був проведений Центром “Ейдос” у партнерстві із Федерацією Дебатів України в рамках проєкту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні USAID_ВзаємоДія» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна.

Показати кнопки
Сховати кнопки